TUS - Φίλιππος Πλιάτσικας: Η συνεργασία της χρονιάς

\\
Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους και ετοιμάζουν έναν ανατρεπτικό δίσκο με 14 ολοκαίνουργια κομμάτια. Ο τίτλος και τα νέα τραγούδια της πολυπόθητης συνεργασίας δεν έχουν ακόμα διαρρεύσει, με τις πηγές να αναφέρουν ότι αυτό επρόκειτο να γίνει μέχρι το τέλος του μήνα σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο μουσείο της Ακρόπολης.

«Ο Χρήστος μου έχει τρελαθεί, όλη μέρα μιλάει για τον Φίλλιπο και την άριστη μουσική χημεία που έχουν. Από την πρώτη μέρα που μπήκε στην μουσική σκηνή, με το τραγούδι "Αγαπώ την Μάνα σου", ήξερε ότι οι κόποι του κάποια στιγμή θα επιβραβευτούν και θα έρθει εκείνη ημέρα, όπου θα τρελάνει όλη την χωρά με τις ερμηνείες του», δήλωσε στον «Τ» η αρραβωνιάστηκα του Χρήστου Τούση ή κατά κόσμον TUS.

Ο «Τ» συνομίλησε και με τον εμπορικό διευθυντή της δισκογραφικής εταιρίας "Ζήτα", όπου έχει αναλάβει την παραγωγή και την αποκλειστική διάθεση του δίσκου, αποσπώντας την παρακάτω δήλωση:

«Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους σας και να ξέρετε ότι αυτό το έτος θα στιγματιστεί από το δίδυμο Πλιάτσικα - TUS, όπου θα ταράξει τα μουσικά, και όχι μόνο, νερά της χώρας. Η δουλειά που ετοιμάζουμε είναι καταπληκτική και ο δίσκος που θα βγει τέλος του μηνός θα αποτελείται από 14 ολοκαίνουργιες επιτυχίες, τις οποίες θα μπορείτε να ακούτε παντού και πάντα. Έχουν γραφτεί τραγούδια για όλες τις εποχές του χρόνου και πιο συγκεκριμένα για τις Απόκριες, την Τσικνοπέμπτη, το Πάσχα, τα Χριστούγεννα, για όλες τις εθνικές γιορτές και φυσικά για τις επερχόμενες εκλογές. »
Σχετικές Ειδήσεις.