Υποψήφιος για την ΕΠΟ ο Άκης από το «Άντε γεια»

\\
Σοβαρή υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΟ δήλωσε σήμερα το πρωί στα γραφεία της, ο Άκης Βαρδαλάκης, χρόνιος συμπαρουσιαστής του Τάκη Τσουκαλά στην εκπομπή «Άντε γεια» . Ο Άκης όπως τον γνωρίζει απλά ο Ολυμπιακός κόσμος, είχε πάρει από καιρό την απόφαση αυτή και προσπαθούσε μέσω της εκπομπής να προϊδεάσει τους τηλεθεατές ,εκθειάζοντας ποδοσφαιρικές τακτικές και ταυτίζοντας τες με τη δημόσια διοίκηση.

Ο κύριος παρουσιαστής που ανέδειξε τον Άκη, ο Τάκης Τσουκαλάς,δήλωσε ανοιχτά τη στήριξή του σε αυτόν δίνοντας έτσι τέλος στις φήμες για σύννεφα στη σχέση τους. Να σας θυμίσουμε πως πριν λίγο καιρό εργαζόμενος στο πλατό του extra είχε αποκαλύψει στον «Τ» την έντονη δυσαρέσκεια του Άκη καθώς ο φίλος του έκλεινε διαρκώς τους τηλεθεατές και δε μπορούσε να συνομιλήσει μαζί τους όπως ήθελε, ώστε να κερδίσει εντυπώσεις στη προεκλογική μάχη.

Ωστόσο με επίσημες δηλώσεις πλέον, δήλωσε ενωτική στάση ενώ διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχει κερδίσει τη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, παρόλο που υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση ανάμεσα στα δυο πρόσωπα. Επιπλέον ο 41χρονος Άκης από τα Καμίνια του Πειραιά αρνήθηκε δημοσίως ότι είναι Ολυμπιακός σηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων παρόλο που η Ερυθρόλευκη ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε ότι η άρνηση ήταν για προεκλογικό σκοπό και διαβεβαίωσε ότι ο Άκης είναι γνήσιος λιμανάτος γαύρος και έχει μεγαλώσει μέσα στο γήπεδο Καραισκάκη.
Σχετικές Ειδήσεις.