Σε γνωστό κέντρο διασκέδασης τα «σπάει» ο ΣΥΡΙΖΑ

\\
Στα «πράσα» έπιασε ο Τελάλης, την επιτροπή υποψηφιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αποτελείται από τους Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρη Βίτσα, Παναγιώτη Κουρουμπλή, Θεοδωρή Δρίτσα και Τάσο Κορωνάκη, να διασκεδάζει σε γνωστό αθηναϊκό κέντρο. Στο ρεπορτάζ που συνέταξε ο «Τ», δικαιολογείται και η καθυστέρηση της ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, καθώς αυτή προοριζόταν για την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου. Όμως, λόγω της ξέφρενης διασκέδασης των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, η λίστα υποψηφιοτήτων ανακοινώθηκε μια μέρα αργότερα.

"Πρώτη φορά είδα αριστερούς πολιτικούς να διασκεδάζουν δίχως όριο, τόσο καιρό πίστευα ότι μόνο οι δεξιοί είναι αυτοί που σπάνε πιάτα και πετάνε δεκάδες πανέρια λουλουδιών, μέχρι που είδα τον κ. Τσίπρα να κάνει διαγωνισμό "κουπών" με τους φίλους του και να χορεύει τσιφτετέλι με έναν μαλλιά (σ.σ Τάσος Κορωνάκης). "
 δήλωσε κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στον «Τ» ο μαιτρ του κέντρου διασκέδασης.

Το αποκορύφωμα, όμως της βραδιάς δεν ήταν το τσιφτετέλι του κ. Τσίπρα με τον κ. Κορωνάκη, αλλά το τραγούδι έκπληξη που ερμήνευσε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Χαράλαμπος Μπατμανίδης. Ο κ. Μπατμανίδης, γνωστός για τις αριστερές και θρησκευτικές πεποιθήσεις του, γνωρίζοντας προ ημερών τον ερχομό της επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται, έγραψε και ερμήνευσε για πρώτη φορά ένα τραγούδι για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο «Τ» είναι φυσικά σε θέση να σας παρουσιάσει την αποκλειστική ερμηνεία του Χαράλαμπου Μπατμανίδη προς τον πρόεδρο και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

 
Σχετικές Ειδήσεις.