Στο Γαλάτσι ο Γ. Πρετεντέρης

\\
Σε γνωστό coctail bar επί της οδού Ψυχάρη, που βρίσκεται στο Γαλάτσι έπινε το ρόφημα του το πρωί του Σαββάτου ο Γ.Πρετεντέρης. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων ο Γιάννης ήταν ευδιάθετος και είχε στήσει μάλιστα και πολιτικό πηγαδάκι στο τραπέζι του, σχολιάζοντας την επικαιρότητα. Ο μπαρίστα του coctail bar, ο οποίος έχει αρκετά καλά στατιστικά καριέρας (25% στους καφέδες, 38% στα κοκτέιλ, 2 στις 10 ρίψεις και 97% επιτυχία στα νερά) υπήρξε αλάνθαστος κατά τη παραγγελία του τραπεζιού 19, όπου καθόταν η ομάδα που τράβηξε τα βλέμματα. Ο ιδιοκτήτης του coctail bar τόνισε στον «Τ» ότι τον συνδέει μακροχρόνια φιλία με τον Γιάννη και βλέπει mega κάθε Δευτέρα στις 23:00 ενώ επίσης υπογράμμισε:

«Αρχικά ο Γιάννης μου 'χε αναφέρει πριν 12 μέρες τη σκέψη του να περάσει, ύστερα βγήκε μια φήμη ότι δεν θα έρθει από το μαγαζί. Τελικά έγινε η Ανατροπή»

   Μετά από τρίωρη συζήτηση στο coctail bar ο κ.Πρετεντέρης αποφάσισε να γυρίσει σπίτι να φάει, χαιρέτησε έναν έναν τους θαμώνες και περαστικούς Γαλατσιώτες, ενώ τους τόνισε σε μια εβδομάδα πρέπει να ψηφίσουν συνειδητά. Ύστερα κατευθύνθηκε προς τη λαϊκή έξω απ'τη Γκράβα και αφού αγόρασε 11 κιλά πορτοκάλια τα φόρτωσε στη πολυτελή Mercedes και εξαφανίστηκε...

 Ο Τελάλης ωστόσο φεύγοντας από το μαγαζί πήρε και μια δήλωση από περαστικό νεαρό γείτονα:

   Αποστόλης Γ. (19 χρονών)
«Κατέβηκα σήμερα το πρωί να πάρω τέσσερα καφεδάκια για μένα και τους ultras μου και ξαφνικά βλέπω τον κ.Πρετεντέρη. Τότε σκέφτηκα ότι ήταν ευκαιρία να πάω να τον χαιρετήσω αλλά αυτός με αγνόησε. Η φωνή της νεολαίας έχει πάψει, ευτυχώς έρχεται ο Τσίπρας στα πράγματα »
Σχετικές Ειδήσεις.